Članak objavljen: 04.10.2016. u 13:50

Adis Škaljo renovira stan, kupio auto, ali ženu ne mijenja

Mladi pjevač Adis Škaljo nakon što se vratio s odmora odlučio je u potpunosti renovirati stan u jednom sarajevskom naselju. Kako reče, sve je zamislio drugačije tako da će mu trebati nekoliko mjeseci da bi sve bilo onako kako je i zamislio.

Pune ruke posla

- Proveo sam divno ljeto sa suprugom, porodicom i prijateljima. Nikoliko puta smo bili na Jadranu s dragim ljudima i mogi vam kazati da je bilo čarobno, mada se ja vodim onom rečenicom da nije bitno gdje si već s kim si. Sve u svemu baš smo lijepo iskoristili ljeto. No, što se odmaralo – odmaralo se, sada me čekaju pune ruke posla.  Odlučio sam u potpunosti promijeniti svoj enterijer. Stan smo zamislili posve drugačije. Mijenjat ćemo parket, prozore, novi namještaj, elememente ...- kazao je Škaljo i dodao da je nedavno pazario i novi automobil.

Jako sam sretan što sam konačno kupio i novi automobil, eto sve sam odlučio promijeniti osim supruge Amre, nju ne mijenjam – kroz smijeh je prokomentirao Adis.

Talentirani pjevač nakon brojnih privatnih obaveza sve poštovaoce svog rada uskoro će počastiti i novim singlom, koji će i ekranizirati.

 Uskoro singl „Mašala“

- Radi se hvala Bogu, imam dosta svirki, a u narednom periodu planiram izbaciti novi singl, koji ćemo moj tim i ja odmah i ekranizirati. Radi se o singlu „Mašala“, kojeg je radio moj prijatelj i kolega Amil Lojo. Za taj singl je karakteristično to što sam upravo s njim trebao predstavljati našu zemlju na „Turkoviziji“ prošle godine, no na kraju smo odlučili da se baš toliko ne dodvoravamo Turcima s pjesmom „Mašala“, pa smo se odlučili predstaviti sa singlom „Pa šta“ – istakao je mladi pjevač.

Kako reče, priprema i brojna iznenađenja za svoju publiku, ali o tome nam nije htio puno govoriti.

-  Uvijek želim svojoj publici ponuditi samo najbolje, tako da pripremam brojna iznenađenja, ali o tom- po tom– ponosno će pjevač.

Ajanoviću je sve oprošteno

U narednom periodu snimit ću i singl koji mi je napisao Almir Ajanović. Ljudski je praštati, tako da sam nemile događaje koji su se desili na Vlašiću prije nekoliko mjeseci odlučio ne spominjati više, opet ću kazati ljudski je praštati.    

Članak objavljen: 04.10.2016. u 13:50
Facebook Komentari