Članak objavljen: 11.11.2016. u 08:54

Mustafa Omerika: Album vrlo lako može biti promašena investicija

Mustafa Omerika jedan je od rijetkih pjevača koji svoju karijeru grade na dobrim pjesmama umjesto na skandalima. Mostarac nakon singla „Amajlija“ nije ulazio u studio nego je sve vrijeme svojoj vjernoj publici pružao odlične nastupe, a ovom prilikom govorio nam je o planovima, odnosu sa publikom, a poneku riječ kazao je i o svojoj dugogodišnjoj djevojci.

O albumu još nisam razmišljao, radim singl po singl. Album vrlo lako može biti promašena investicija, jedna pjesma može promijeniti život u potpunosti. Imam neke demo snimke i potrudiću se da sve bude gotovo do proljeća – kazao nam je Omerika i dodao kako o duetu ipak nije razmišljao.

- Što se dueta tiče, zaista ne bježim od njih, samo je bitno da se ubode dobra pjesma. Nisam trenutno u tom „duet fazonu“, mada me pojedine pjevačice kontaktiraju sa tom željom – iskren je Mustafa.

Iako je nedavno i sam bio u centru svađe između kolega Alena Hasanovića i Semira Jahića, Hercegovac je bio taj koji je smirivao situaciju i strasti.

- Imao sam i ja nekih razmirica sa kolegama, ali to nikad nije prešlo u skandal. Bilo je i svađanja, ali sve se smiri kad se prespava. Mene često iznervira to što pojedinci kad daju intervjue nema gdje nisu bili – od Dubaija do Himalaja, a znam da nisu prešli ni granicu BiH. Mada mi to sve smiješno djeluje na kraju – otkriva nam pjevač i dodaje kako je svojom publikom prezadovoljan.

Moja publika je odlična, uvijek vesela. Čak i oni koji su u grču nađu se na podijumu za ples – govori nam on i dodaje kako njegova djevojka nije ljubomorna na obožavateljke kojih je iz dana u dan sve više.

- Djevojka radi svoj posao, magistrira, bliži se diploma pa smo oboje pomalo uzbuđeni zbog tog – priča Omerika te kaže kako je njegov najveći uspjeh kada vidi zadovoljstvo na licima svoje publike. 

Članak objavljen: 11.11.2016. u 08:54
Facebook Komentari