Članak objavljen: 14.06.2013. u 00:00

CECA NA KISIKU: Nabija kondiciju pred koncert

"Udisanje čistog kiseonika u specijalnim komorama regeneriše sve ćelije u organizmu. To mi veoma prija i osjećam se odmorno i svježe"

Pred veliki koncert na Ušću 28. juna Ceca Ražnatović redovno ide u hiperbaričnu komoru i udiše čist kisik.
"Udisanje čistog kiseonika u specijalnim komorama regeneriše sve ćelije u organizmu. To mi veoma prija i osjećam se odmorno i svježe uprkos brojnim obavezama koje traju od jutra do kasno u noć", priča Ceca Ražnatović. Pjevačice obično pred koncert ne izlaze iz teretane, što zbog linije što zbog kondicije, ali Ceca je u odličnoj formi.

"Sve i da hoću, trenutno nemam vremena da treniram. Kondiciju nabijam tako što trčim sa slikanja u emisije, sa emisija na uvježbavanje novih pjesama sa bendom i tako ukrug, priča Ceca kroz smijeh.

Odlično raspoložena, kaže da broji dane do koncerta i da ne može da dočeka da istrči pred svoju publiku. Na Ušće će, osim ljudi iz cijele Srbije, autobusima organizirano doći i njeni fanovi iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije, Crne Gore, Bugarske i Ukrajine...

Fanove će svakako usrećiti novim albumom koji izlazi 17. juna u izdanju "Miligram mjuzika" i "Siti rekordsa".

Prije izlaska albuma i koncerta na Ušću, Ceca će u petak napraviti žurku za svoju porodicu i najbliže prijatelje i proslaviće svoj jubilarni, 40. rođendan. Otkriva i šta će poželjeti dok bude gasila svjećice na torti: "Volela bih da se zaljubim", kaže kroz smijeh.

izvor:Kurir
Članak objavljen: 14.06.2013. u 00:00
Šta je još bilo ?
Facebook Komentari