Članak objavljen: 13.03.2018. u 07:35

KOMŠIJA ŽIKA OTKRIVA DIVNINU MRAČNU TAJNU: Napije se, pa spopada muškarce! Tako je smuvala...

Prvi komšija rijaliti zvijezda Divne Milanović i Marka Kocića, Živko Vučković, optužio je učesnicu „Zadruge“ da je pijana spopadala muškarce po selu Dubnice, pa tako i njegovog oženjenog sina Dragana! Žika je za Kurir otvorio dušu i otkrio Divnine mračne tajne.

- Nije loša Divna u rijalitiju, mada slabije gledam otkad je Marko izašao. Šta ima da gledam?! Nemam mnogo vremena za to. Možda ona i pobijedi. Fino se ponaša, a napolju je drugačija. Ne bih baš o tome ovako javno - kaže Žika i zastane nakratko, pa nastavi priču:

 

- Ona kad se napije, ne zna za granice. Marko zna za sve to i ne ljuti se valjda, koliko sam upućen. Ona tako pijana ide i spopada druge muškarce po selu, kao što je i mog sina. Al‘ šta će, nije loša. Voli da popije, a kad popije, ne zna za kontrolu. I moja žena će vam to sve potvrditi.

 

 

Žika otkriva da je Divnin muž Marko našao novu djevojku, koju je uselio u kuću dok njegova supruga ne izađe iz „Zadruge“.

 

- Marko ima novu djevojku. Doveo je neku žbunku (ženu s gustom kosom, prim. aut.) i žive zajedno. Tek što je jedna otišla, došla je druga. Neće Divna saznati za nju jer je ona u rijalitiju, a kad se vrati, Marko će je otjerati. Zacopao se baš u nju, ali ne vjerujem da će Divnu zamijeniti njome. Ipak mu je ona žena i imaju dijete - kaže komšija i dodaje da socijalna služba još Kociću nije vratila dijete:

 

- Marko viđa Kristinu. Bio je prije nekoliko dana kod nje. Neće on dobiti kćerku sve dok se Divna ne vrati iz rijalitija. Neće da daju dijete bez majke, iako Marko ima uslove da ga izdržava. Lijepo zarađuje, a i majka mu pomaže iz inostranstva.

 

 

Tim povodom pozvali smo i Marka, ali je on ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.

izvor:Ekskluziva.ba
Članak objavljen: 13.03.2018. u 07:35
Šta je još bilo ?
Facebook Komentari