Članak objavljen: 10.02.2018. u 23:10

MARINA TUCAKOVIĆ DVIJE GODINE KRILA BOLEST: Nije htjela da sekira porodicu i prijatelje!

Legendarna Marina Tucaković gotovo dvije godine krila je od svih prijatelja ali i članova porodice da je napipala izraslinu na dojci. Autorka najpopularnijih tekstova plašila se da se suoči sa činjenicom da je bolesna, pa nije odlazila kod ljekara niti je bilo kome govorila da sumnja da ima rak. Tek kada joj je prije nekoliko dana pozlilo, Ceca Ražnatović ju je odvela na Institut za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu.

- Ona je dvije godine imala tu izraslinu na dojci i tek sada,   kada je završila na onkologiji, svima nam je to priznala. Još se čekaju rezultati biopsije, ali doktori sumnjaju na karcinom - kaže izvor Informera.

Naš sagovornik dodaje da bi gotovo cijela estrada došla da posjeti Marinu u bolnicu, ali da im doktori ne dozvoljavaju:

- Samo je suprug Futa obilazi, i to nakratko. U toj bolnici leže pacijenti koji su teško bolesni i doktorima je na prvom mjestu da sačuvaju njihov imunitet. Zato ne puštaju da bilo ko dolazi u posjete pacijentima. Kada su saznali šta se dešava, svi je zovu, šalju joj poruke. Nikome nije svejedno, ali se ipak nadamo najboljem - objašnjava naš izvor.

Tucakovićevoj je pozlilo u nedjelju, a danima prije toga je bila malaksala. Futa i Milan su je nagovarali da ide kod ljekara, ali ona nije željela. Međutim, Ceca je insistirala na tome da je odvede u bolnicu, na šta je Marina jedva pristala.

izvor:Ekskluziva.ba
Članak objavljen: 10.02.2018. u 23:10
Šta je još bilo ?
Facebook Komentari