Članak objavljen: 22.02.2018. u 11:20

PROGOVORILA PORODICA MIKIJA ĐURIČIĆA: On je labilna ličnost, neće ništa da radi!

Miki Đuričić važi za jednog od glavnih favorita za pobjedu u "Zadruzi", a, pored gledalaca, harizmatičnog učesnika brojnih rijalitija podržava i većina Zadrugara. Međutim, njegov stric Milan Đuričić za Puls otkriva da i nema baš tako visoko mišljenje o njegovim cimerima.

- Naš Miki je mnogo dobar, svima bi da pomogne, a ovi tamo ga iskorištavaju. To mu rade i u privatnom životu. A on je stvarno drug do kraja. Svakome bi sve dao. Evo sinoć je dao Miljani posljednju cigaretu, iako on bez cigareta ne može - tvrdi Milan, a zatim dodaje da se u taj profil ličnosti uklapa i njegov brat od strica Mirko Đuričić, odnosno Mikijev otac.

 

- On i njegov otac su nestabline, labilne ličnosti, zato nemaju stalan posao. Ne može čovjek na njih da se osloni, ali su dobri ljudi. Mikijev tata trenutno radi kao čuvar na nekom gradilištu ovdje u Kupinovu, čuva neke mašine noću. Šta će, mora nekako da se snalazi ostala mu je mala penzija od žene, ali od toga ne može da se živi - tvrdi Đuričić, a zatim nastavlja:

- Miki nema radne navike, on bi najviše volio da ne radi ništa. Krene jedan posao, pa prekine, pa proba drugi, krene da sadi maline, pa to batali, pa kaže da ide u Ameriku, pa onda smisli nešto treće. Ne zna ni on sam šta hoće. Bavio se jedno vrijeme preprodajom, tu je izgubio dosta novca. Bilo bi dobar da pametno iskoristi novac koji zaradi u "Zadruzi".

 

Đuričić dalje u razgovoru otkriva i detalje iz Mikijevog svakodnevnog života prije ulaska u rijaliti.

 

- Sjedi po kafićima i po kladionicama, to je istina, ali ne daje veliki novac za te stvari, kocka se na sitno, zaista. Nije to baš kao što se predstavlja u novinama - iskren je Mikijev stric, potom zabrinuto dodaje da smatra da ga ni brak neće smiriti.

 

- Ma, kakvi! Neće se on nikad oženiti. Kažem vam, on je prirodno labilna ličnost, ne može dugo da izdrži pored jedne žene. Mada, Mirko mi reče nedavno, da mu se dopada Kija i da bi volio da je Miki oženi. Ja smatram da to što se oni svađaju da Miki tako samo skriva simpatije koje osjeća prema njoj. Mada, ako se on baš zaljubi "Zadruzi", neće to biti dobro za njegov opstanak u rijalitiju. Pući će i pobjeći poslije 15 dana.

Milan Đuričić se na kraju razgovora osvrće na pisanja pojedinih medija o djetetu koje je navodno Miki napravio jednoj djevojci.

 

- Čuo sam de se oglasila neka djevojka koja tvrdi da joj je Miki napravio dijete. Iskreno, ne vjerujem u tu priču, mislim da hoće samo da mu izvuče neke pare.

izvor:Ekskluziva.ba
Članak objavljen: 22.02.2018. u 11:20
Šta je još bilo ?
Facebook Komentari