Članak objavljen: 18.04.2018. u 18:40

PRVI SUSRET POSLIJE SVAĐE U SUDNICI ZBOG KOJE JE REAGOVALA I POLICIJA: Odloženo ročište...

Danas su se na ročištu konačno sastale Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović nakon susreta u novembru 2017. godine, te suđenja u februaru kada se Ceca nije pojavila. Međutim, ročište je odloženo.

Pjevačica Jelena Karleuša izjavila je danas da joj je žao što je odloženo ročište sa Svetlanom Ražnatović, jer je, kako kaže, ovog puta bila spremna.

- Nije bilo suđenja, nažalost sudija je preminula. Riječ je o krivičnoj tužbi koju sam ja podnijela za napad u sudnici prošli put kada smo imale pokušaj pomirenja", rekla je Karleuša.

 

 

Ceca se okupljenim novinarima obratila poslije ročišta.

 

 

 

"Sudija je preminula, tako da će biti zakazano novo ročište. Svako traži pravdu na sudu i sud utvrđuje krivca, kao što ja sve neke svoje situacije tražim putem suda", istakla je Ceca za Kurir.

Ona je dodala da je podnijela krivičnu prijavu zbog fotomontaže koja se dijelila na društvenim mrežama.

"Moja publika je jako jako brza i našli su fotografiju koja je origninalna. Treba stati na put njima jer to je klasičan kriminal da tako povređuju ljudi. Ja nisam osoba koja ide na tu kartu, isključivo se bavim muzikom i pjevanjem", dodala je Ceca.

 

 

 

Jelena Karleuša poput svjetske dive pojavila se u dugoj crnoj haljini koja je pratila liniju njenog tijela. U potpunosti crnu odijevnu kombinaciju "razbila" je zebrastim cipelama na štiklu poznate modne kuće, sa detaljem repa na peti. 

Podsjećanja radi, Ražnatovićeva je tužila Karleušu za uvredu, a krajem novembra prošle godine njih dvuhe su se našle u sudnici, gdje je trebalo i da se pomire kako bi se izbjeglo suđenje.

 

 

 

Sve je počelo od Karleušine izjave da je Ceca uticala na ljude koji su likvidirali njenog vjerenika Ćandu.

 

izvor:Ekskluziva.ba
Članak objavljen: 18.04.2018. u 18:40
Šta je još bilo ?
Facebook Komentari