Članak objavljen: 19.04.2018. u 21:47

SUPRUG NATAŠE BEKVALAC GOSTOVAO U EMISIJI: Da sam je pretukao, ne bih bio pušten! Dok je bilo...

Luka Lazukić negirao je u Jutarnjem programu "Hepi" televizije da je pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac. On ističe da nije bio u pritvoru i kaže da je sve ovo za njega samo ružan san.

 

- Nisam imao potrebu da dođem da se branim niti pravdam, već sam došao da dam glas za sve one koji su obmanjeni kao i ja - rekao je Lazukić i nastavio:

 

- Ja svoju suprugu nisam udario, ja svoju suprugu nisam vukao po podu njenog stana, ja svoju suprugu nisam udarao po rani od carskog reza... Te večeri došao sam kući i legao u krevet kada me je ona histerično probudila i počela da me udara. Raspravljali smo se i ja sam nastavio da spavam. Za vijest da sam je tukao saznao sam kada sam bio u stanu kod svojih roditelja sa svojom kćerkom iz prvog braka. Ja sam Natašu prestao da volim onda kada sam shvatio da može ovako nešto da uradio - rekao je Lazukić kod Marića i objasnio da on nije bio privođen već da je samostalno otišao u policiju kada su ga pozvali:

- Ja nisam bio priveden, već sam u policiju otišao sam negdje oko 13 časova. U prvi mah nisam se javio policiji na telefon, jer su me novinari konstantno zvali - pokušavao je da se odbrani Luka i da objasni kada su nastali problemi sa Natašom:

 

- Naši problemi su nastaju kada se završio produženi medeni mjesec. Kada sam sjeo sa svojom suprugom i pokušao da joj objasnim da moramo da spustimo loptu, da dolazi dijete. Nema novca za bacanje i za histerije.Tada su počeli naši problemi. Ne želiš da budeš sa mnom jer nema dovoljno novca, ne moraš. Dok je bilo para bilo je i ljubavi. Ja sam davao novac za salaš, za renoviranje stana... Luka Lazukić ne duguje nikome , a kamoli kriminalcima koji sada jure moju suprugu i i dijete - rekao je Luka.

- Nataša je žena spremna na sve. Jedan dan ima modrice, drugi ih nema. Da li je šminka i šta je istina utvrdiće sudski vještaci. Neka ja budem žrtva obmane. Ponavljam, ja Natašu nisam udario, ja Natašu nisam razvlačio po podu stana, ja nisam tukao suprugu - rekao je Luka, koji se osvrnuo na izjavu Ace Lukasa.

 

- Lukasa ne znam. On je učinio to što je učinio i odgovarao je za to što je uradio. Ja nemam veze u tužilaštvu. Sam sam otišao u policiju bez prisustva advokata sam dao izjavu, istu potpisao, jer nemam čega da se plašim. Sjedio sam u dnevnoj sobi u stanu svojih roditelja sa kćerkom iz prvog braka kada me je drug pozvao i javio mi da su se pojavile informacije da sam pretukao Natašu - ispričao je Luka u jutarnjem programu kod Marića.

 

 

izvor:Ekskluziva.ba
Članak objavljen: 19.04.2018. u 21:47
Facebook Komentari