Članak objavljen: 03.06.2017. u 18:42

NEVJERNI FUDBALERI: Ovi muževi su prevarili svoje supruge, a one su uradile nešto neočekivano!

Fudbaleri se žene mladi, te ne treba da čudi što poslije dugo godina braka odluče da malo prošvrljaju sa strane. Sobzirom na njihovu popularnost svaki `izlet` ispraćen je od strane paparaca, te i da hoće, ne mogu da sakriju svoje ljubavnice.

Posljednji u nizu skandala koji je brujao srpskim medijima bilo je navodno nevjerstvo Duška Tošića, za kojeg su turski mediji tvrdili da je prevario Jelenu Karleušu sa anonimnom brinetom. Na kraju se ispostavilo da od preljube nema ništa, a popularna pjevačica je vrlo brzo sve demantovala.

 

Par koji takođe izaziva pažnju srpske javnosti jesu glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadins Savić. Oni se još uvijek nisu vjenčali, a imaju troje djece - sinove Andreja i Mihajla i ćerku Andrijanu. I bez obzira veliku porodicu, Vujadin je odlučio da malo `šrvlja`.

 

Vujadin je viđen kako u noćnom provodu izlazeći iz kafane u naručju nosi lijepu brinetu u vrijeme kada je njegova nevjenčana supruga Mirka Vasiljević bila trudna.

 

``On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vježba. To je tema o kojoj nisam željela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob. Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj...vježbalo se``, rekla je Mirka i objasnila je da je nije pogodila fotografija na kojoj Vujadin sa nepoznatom djevojkom u provodu.

 

Prošle godine pojavile su se priče da fudbaler Adem Ljajić vara svoju djevojku manekenku Sofiju Milošević. Kada je to čula, Sofija je iz Beograda pobjegla u Crnu Goru u namjeri da ga ostavi. Razmirice su ubrzo riješene, te se Sofija vratila fudbaleru i sada uživaju u romansi.

 

Uprkos tome što je fudbaler Aleksandar Kolarov dobio sina sa ljubavnicom Kristinom Miljačević, njegova supruga Vesna Kolarov prešla je preko svega i nije ga ostavila.

izvor:Ekskluziva.ba
Članak objavljen: 03.06.2017. u 18:42
Facebook Komentari