Članak objavljen: 03.02.2018. u 08:20

IZABELA VIĐENA S DVOJICOM MUŠKARACA U KLUBU: Ovako su izgledali posljednji trenuci ubijene...

Švajcarska policija je potvrdila da je djevojka pronađena u šumi u pokrajini Turgau Izabela Todorović (21). Izabela je nestala prije tri mjeseca, a njeno tijelo je pronađeno umotano u tepih.

Ona je posljednji put viđena u Cirihu u baru "Lambada" na Langštraseu. Kako se navodi, Izabela je bila u društvu dvojice muškaraca.

Njen brat, Ivan kaže da se i ranije dešavalo da izlazi.

"Izlazila je s vremena na vrijeme, ali bi se uvijek vraćala. Samo od tada, nikad nije," rekao je Ivan.

Njena porodica je rekla da ne želi da spekuliše šta se dogodilo, dok se ne pojave zvanične analize i konkretni dokazi.

Majka Violeta i dalje je u šoku.

"Nisu nam ništa rekli, njeno tijelo je i dalje na autopsiji, ne znamo uzrok smrti. Šta je ona učinila da su je ovako mučili?", zapitala se.

Izabelina majka Violeta putem medija upućivala  je apel kćerki da se vrati kući. Kako je tada rekla, Izabela joj je poslala posljednji SMS 3. novembra i obavijestila da će poslije posla otići sa koleginicom na piće.

Prema posljednjim informacijama iz istrage, Fejsbuk profil jednog jednog muškarca sa kojim je Izabela posljednji put viđena nedugo poslije njenog nestanka je obrisan.

Po mišljenju njenog brata Ivana, to je veoma čudno, a sumnja se da je on umiješan u zločin.   

- Nije imala stalnog momka, a koliko znam ni sa kim nije bila u svađi. Zaista ne znam ko bi imao razloga da naudi mojoj kćerki i nemam nikoga na koga bih mogla policiji da ukažem kao mogućeg krivca - izjavila je uplakana i vidno uznemirena majka Violeta.

izvor:Ekskluziva.ba
Članak objavljen: 03.02.2018. u 08:20
Šta je još bilo ?
Facebook Komentari