Članak objavljen: 07.04.2018. u 21:30

POTRESNA ISPOVIJEST OCA NASTRADALIH SESTARA: Niko za njima neće nositi crninu!

Dvije sestre iz Niša, Marija i Milica Petrović preminule su od teških povreda poslije teške saobraćajne nesreće koju je pod uticajem alkohola izazvao tridesetogodišnji vozač "opel astre".

Marija Petrović preminula je u utorak, oko dva ujutro, u niškom urgentnom centru, a njena starija sestra Milica umrla je u noći između nedjelje i ponedjeljka na istoj klinici.

Slobodan Petrović, otac nastradalih djevojaka, u ispovijesti kaže da je tužnu vijest o nesreći porodici Petrović javila policija. U prvom trenutku nisu mogli da povjeruju, ali su pohitali u Klinički centar. Sljedećih 24 sata bili su u agoniji, moleći se za svoju djecu. Na žalost, sve nade su izgubljene poslije vijesti da je i Marija preminula .

 

 

 

- U kliničkom cetntru je bilo mnogo policajaca, odmah mi je bilo jasno da nije bila obična saobraćajna nesreća, kaže unesrećeni otac.

 

 

Milica je umrla prva. Iako su se nadali da će im bar jedna kćerka preživjeti, nije bilo nade.

 

 

 

- Oko 11 uveče su nam javili vijest. Za Mariju smo znali da ima tešku operaciju. Čekali smo, i kada su završili tada sam je posljednji put vidio. Osoblje je pokazalo nevjerovatnu želju da je spasi, kaže Slobodan.

 

 

 

Marija je imala 24 godine i kao njena sestra velike životne planove. Završila je hemiju na PMF-u u Nišu.

- Bile su pametna djeca, mnogo smo malo vremena uložili u njihovo vaspitanje, a pitajte komšije da li su ikad uradile nešto pogrešno, kaže otac.

 

 

U kući Petrovića umjesto veselja i smijeha, vlada muk.

 

 

 

- Niko ne zna kolika je to muka i koliko je to teško. NIsam ni svjestan šta se dogodilo. Mislio sam da će da eksplodira sve u meni, a opet moram da budem racionalan da sve sprovedem kako treba, kaže nesrećni Slobodan.

 

 

 

Roditelji ipak misle da tuga ne treba da se vidi spolja.

 

 

 

- Supruga želi da niko za njima ne nosi crninu, jer ih se sjećamo sa samo po najpozitivnijiem.

 

izvor:Ekskluziva.ba
Članak objavljen: 07.04.2018. u 21:30
Facebook Komentari